Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Henning Solberg možno v Bulharsku s Fiestou S2000

Friday, 04. 06. 2010 - 16:02, Katarína Ďurecová   

Henning Solberg možno v Bulharsku s Fiestou S2000

O tom, že Henninga Solberga v Bulharsku v tíme Stobart nahradí P-G Andersson už bolo napísané v tomto článku. Podľa najnovších informácií je ale možné, že Henning sa v Bulharsku objaví vo Ford Fieste S2000.

„Pokiaľ budem v Bulharsku štartovať, bude to s Fiestou. Musíme ešte počkať, potom uvidíme", hovorí Henning, ktorý mal v pláne vynechať okrem Bulharska aj ďalšiu asfaltovú súťaž - rally Nemecka.

Šéf Fordu Malcolm Wilson k tomu dodal, že účasť P-G Anderssona v Bulharsku nie je súčasťou žiadnej sponzorskej zmluvy a že všetko platí Stobart. Taktiež povedal, že si je vedomý toho, že Andersson nie je žiadny asfaltový expert, ale je zvedavý ako zvládne tento mladý Švéd jazdu pod tlakom. „Bude zaujímavé sledovať ako to zvládne. Myslím, že zopár ľudí sleduje jeho výsledky už hodnú chvíľu. My ho určite sledujeme", dodal Wilson.

Vladislav Maschl;img-2583-1.jpg

Očakáva sa, že Henning Solberg sa znovu objaví v tíme Stobart na rally Fínska, ale rôzne reči o jeho neistej budúcnosti v tomto tíme kolujú od rally Portugalska, kde sa Henning neobťažoval ukázať na oficiálnom spoločnom fotení jazdcov WRC a tak posádku Henning Solberg, Ilka Minor tak reprezentovala iba jeho spolujazdkyňa Ilka. Jeho nie práve oslnivé výkony mu v udržaní miesta tiež moc nepomôžu.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri