Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

O nás

Friday, 29. 09. 2006 - 00:00, T. Szabosi

O nás

Vitajte na webových stránkach, ktorých ambíciou je fotografiou, sprievodným slovom a videom informovať priaznivcov motorizmu o všetkom, čo sa vo svete štyroch kolies deje.

 

Fotografi Martin Trenkler, Tibor Szabosi  a mnohí ďalší budú počas celého roka mapovať vybrané motoristické disciplíny na Slovensku a v Čechách. Chýbať nebude ani dianie v kolotoči F1, budú sa venovať súťažiam svetového šampionátu WRC ako aj okruhovým pretekom a FIA GT a o veteránsku nádheru sa postará Marian Bazala.

Na našich stránkach nájdete okrem toho aj športový spravodajský servis. Mnohých z vyššie menovaných budete mať možnosť nájsť podpísaných i pod informačným servisom a zaujímavými článkami z rozmanitých športových disciplín. Doplniť ich však treba o nášho znalca Dakaru a offroadu Andreja Haverdu. Svet Formuli 1 a ďalšie disciplíny vám priblíži Ľuboš Kašický. Tlačový servis, o ktorý sa stará Martin Paľov, je doplnený o najlepšie články promotérov a motoristických serverov, s ktorými spolupracujeme.


Budeme vďační za vaše pripomienky, ktoré nám pomôžu skvalitniť poskytované informácie.


autosportfoto.sk
info @ autosportfoto.sk



Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri