Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Ostberg sa chystá zúčastniť ďalších piatich rally

Tuesday, 01. 06. 2010 - 00:56, Katarína Ďurecová   

Ostberg sa chystá zúčastniť ďalších piatich rally

Mads Ostberg dúfa, že získa peniaze na to, aby sa mohol zúčastniť ďalších piatich podnikov WRC. Ostberga sme zatiaľ v tejto sezóne mohli vidieť na Rally Švédska, kde jazdil v Subaru Impreze WRC 2007 a skončil ôsmy a na práve skončenej rally Portugalska, kde štartoval s Imprezou WRC 2008 a skončil siedmy.

„Na začiatku sezóny sme silno pracovali na tom, aby sme zohnali peniaze a boli sme úspešní v získaní nových sponzorov. Teraz to s peniazmi na Fínsko a Wales vypadá veľmi dobre a taktiež by sme chceli štartovať na asfaltových podnikoch v Nemecku, Francúzsku a Španielsku. Teraz potrebujeme zopár dobrých výsledkov, ktoré nám tento plán pomôžu uskutočniť", hovorí Mads Ostberg.

Vladislav Maschl;img-0963-2.jpg

Ostberg taktiež dodal, že nevie nič nové ohľadne svojich plánov pre rok 2011. Doteraz sa o ňom hovorilo ako o jazdcovi možného nového tímu Mini, ktorý by bol vedený Prodrivom. Prodrive túto sezónu v podnikoch WRC pomáha Ostbergovi s jeho Imprezou.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri