Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Piate miesto v Portugalsku pre RUFA Šport

Monday, 31. 05. 2010 - 18:32, Miroslav Majláth   

Piate miesto v Portugalsku pre RUFA Šport

Slovenský RUFA Šport Team odštartoval na Vodafone Rally de Portugal s posádkou Per Gunnar Andersson - Anders Frederiksson jazdiacich na vozidle Škoda Fabia S2000 v rámci seriálu SWRC.


Vladislav Maschl;img-2827.jpg

Hneď od začiatku súťaže sa posádka štartujúca pod hlavičkou RUFA Šport zaradila na tretie miesto za posádky Ketomaa - Stenberg a Al-Attiyah - Bernachini, ktoré jazdili na vozidlách Ford Fiesta S2000. Po odstúpení Al-Attiyaha v deviatej rýchlostnej skúške sa posádka Andersson - Frederiksson posunula na druhé miesto v rámci súťažiacich bodujúcich do seriálu SWRC. Smolnou sa pre ňu však stala jedenásta rýchlostná skúška, keď utrhli koleso na Škode Fabia S2000 a nasledovalo odstúpenie zo súťaže. Posádka RUFA Šport však následne využila Super Rally Systém a do posledného dňa súťaže sa aj napriek pätnásť minútovej penalizácii vrátila do bojov o cenné body. Oplatilo sa a posádka Andersson - Frederiksson si nakoniec odviezla z Portugalska desať bodov za piate miesto do hodnotenia SWRC. V rámci seriálu SWRC patrí Per Gunnarovi Anderssonovi tretie miesto za Xevi Ponsom a Jarim Ketomaaom, ktorý podujatie Vodafone Rally de Portugal v rámci skupiny SWRC vyhral.

Vladislav Maschl;img-2339-1.jpg

„Nie som spokojný so svojim výkonom, škoda toho urazeného kolesa, napriek tomu sme v rámci tohto víkendu získali desať bodov do celkového hodnotenia SWRC. Už sa teším na Bulharsko, kde budem štartovať s vozidlom špecifikácie WRC,"
povedal po súťaži Per Gunnar Andersson.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri