Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Videá: Solberg, van Merksteijn a Burkart testovali na Rallye Deutschland

Sunday, 07. 08. 2011 - 12:05, Katarína Ďurecová   

Videá: Solberg, van Merksteijn a Burkart testovali na Rallye Deutschland

ADAC Rallye Deutschland štartuje už za necelé dva týždne a tak po jazdcoch továrneho tímu Citroenu, ktorí už test na túto rally majú dávno za sebou (viac o teste Sébastiena Loeba a Sébastiena Ogiera na Nemecko nájdete v tomto článku), absolvovali test i ostatní jazdci štartujúci vo WRC s Citroenom DS3 WRC.

Pozrite si video z prvého dňa vôbec prvého asfaltového testu Pettera Solberga, ktorý sa uskutočnil vo viniciach v oblasti Veldenz. Druhý deň testov sa mal odohrať vo vojenskej oblasti Baumholder, z neho však na internete (zatiaľ) žiadne video nie je. V oblasti Veldenz testoval i Peter van Merksteijn Jr., ktorý sa počas testu len tak-tak vyhol havárii, čo môžete vidieť v druhom videu. Svoj test na Rallye Deutschland by mal mať za sebou i ďalší privátny jazdec štartujúci s DS3 WRC Kimi Raikkonen, zábery z neho sa ale (zatiaľ) neobjavili. Videá z oboch testov prehráte po kliknutí na nasledujúce fotografie:

Luboš Kubele;solberg38-jpg.jpg

Radek Vojtěchovský;img-1187-1.jpg

Okrem privátnych jazdcov Citroenu testoval na Rallye Deutschland i úradujúci juniorsky majster sveta Aaron Burkart. Ten bude síce na svojej domácej rally štartovať s Fordom Fiesta RS WRC, ale na teste sa prezentoval s Fiestou S2000. Video z jeho testu prehráte po kliknutí na nasledujúcu fotografiu:

Vladislav Maschl;img-6654.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri