Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Dennis Kuipers spokojný so svojim výkonom vo Fínsku

Sunday, 07. 08. 2011 - 17:32, Katarína Ďurecová   

Dennis Kuipers spokojný so svojim výkonom vo Fínsku

Dennis Kuipers sa na Rally Finland predstavil druhýkrát. Po tom, ako pri svojom prvom štarte kvôli havárii nedokončil, sa mu tento krát podarilo dôjsť až do cieľa, za čo je, samozrejme, veľmi rád a hovorí, že je to potvrdenie jeho pokroku.

„Celá rally bola veľmi vzrušujúca, stále som ma úsmev na tvári! Rozdiel v rýchlosti na zoznamovacích jazdách a už na samotnej rally bol neuveriteľný, takže som nadšený, že som v tejto legendárnej rally najazdil toľko kilometrov i keď je fakt, že sme dosť času strávili i vo vzduchu!", hovorí očividne nadšený Dennis Kuipers.

Vladislav Maschl;img-4543-1.jpg

Kuipers sa obzerá i za jeho minuloročným predstavením na tomto podujatí, kedy havaroval na RS13, čo všetky jeho snahy ukončilo: „Som skutočne veľmi šťastný, že sme dokázali túto rally dokončiť bez nejakých veľkých chýb. Minulý rok sme havarovali, tento rok sme došli do cieľa a nazbierali cenné skúsenosti a body. Bol som veľmi spokojný so svojim rozpisom, autom i svojim predstavením - každú rally sa to zlepšuje. Tu je to ale veľmi rýchle a potom pomalé - a to je to ťažké. Rozpis musel byť viac ako na 100 % správny a taktiež i bol", zakončuje Kuipers. Možno by mu len niekto mohol povedať, že za svoje jedenáste miesto celkovo žiadne body nezískal, pokiaľ teda nehovoril o bodoch do šampionátu tímov.

Jeho belgický spolujazdec Frederic Miclotte dodáva: „Veľmi sme ťažili zo skúseností, ktoré sme získali pred dvoma týždňami na Rally Estonia. Vo Fínsku sme mali rýchlosť bez toho, aby sme precenili svoje schopnosti."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri