Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Jazdci Volkswagenu vo Fínsku nedokončili, v tíme sú i tak spokojní

Monday, 08. 08. 2011 - 11:52, Katarína Ďurecová   

Jazdci Volkswagenu vo Fínsku nedokončili, v tíme sú i tak spokojní

Šéf Volkswagenu Motorsport Kris Nissen sa vyjadril, že i napriek tomu, že ani jeden z dvojice mladých adeptov na sedačku v tíme Volkswagenu Rally Finland nedokončil, tak sú vo Volkswagene s celkovým priebehom rally spokojní.

Domáci Joonas Lindroos havaroval so svojou Škodou Fabiou S2000 na ôsmej rýchlostnej skúške a predtým bol mimo trate i na RS6, Nór Andreas Mikkelsen musel kvôli poškodenému radiátoru odstaviť svoju Fabiu po sedemnástej rýchlostnej skúške. Dovtedy bol v celkovom poradí pätnásty a tretí najrýchlejší vo svojej kategórii.

„Táto rally bola úspešným štartom celého tímu. Mechanici počas svojho prvého podujatia predviedli skvelú prácu. Všetko fungovalo veľmi dobre, za čo ďakujem celému tímu. Taktiež jazdci odviedli výborný výkon. Andreas Mikkelsen a jeho spolujazdec Ola Floene boli zvlášť pôsobiví a ukázali záblesky brilantnosti. Celkovo sme počas nášho prvého rally víkendu pozbierali veľa cenných skúseností a mnoho sme sa naučili. Teraz sa tešíme na pretekanie na ADAC Rallye Deutchland, ktorá sa uskutoční na konci tohto mesiaca", vyjadril o debute tímu Volkswagenu Kris Nissen.

Vladislav Maschl;img-5748-2.jpg

„Snažil som sa splniť cieľ, ktorý som dostal od týmu, ktorým bolo dostať sa bez nehody do cieľa. Celý rally víkend s tímom Volkswagen Motorsport som si užil. Atmosféra v tíme je fantastická a ja dúfam, že to nebola posledná rally, ktorú som s týmto tímom absolvoval", hovorí po mieste vo Volkswagene pokukujúci Andreas Mikkelsen.

V Nemecku sa za volantom Škody Fabie S2000 tímu Volkswagen Motorsport v rámci hľadania budúcich mladých a talentovaných jazdcov do tímu predstaví dvojica Christian Riedemann a Hans Weijs Jr.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri