Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Videá: Petter Solberg a Peter van Merksteijn testovali na Rally Argentina

Monday, 23. 05. 2011 - 21:16, Katarína Ďurecová   

Videá: Petter Solberg a Peter van Merksteijn testovali na Rally Argentina

Petter Solberg a Peter van Merksteijn absolvovali minulý týždeň na juhu Francúzska jednodenný test pred argentínskou rally, ktorá sa uskutoční už tento víkend.

Počas testu si Petter našiel čas a odpovedal i na zopár otázok francúuskemu serveru World Rally is Free: „Testovali sme toľko, koľko bolo možné a test prebehol v poriadku. Trať bola dobrá, ale možno by bola lepšia pre test na grécku rally ako na Argentínu", hovorí Petter Solberg o svojom teste na juhu Francúzska a pkkračuje o svojom cieli pre Rally Argentina: „Chcem vyhrať. V jeden deň už proste musím vyhrať i ja", pokračuje Solberg a na komentár, že jeho víťazstvo je skôr pravdepodobnejšie v Grécku odpovedá, že chce vyhrať i tam.

Video z testu Pettera Solberga:

Radek Vojtěchovský;img-0746-1.jpg

V interview padla i otázka ohľadne Petterovej budúcnosti a jeho prípadne spojenie s Volkswagenom: „Neviem, čo bude za rok, ale momentálne je prvoradý Citroen Norway a Scandinavia. Je ťažké zohnať sponzorov a niečo platím i zo svojho - prenajímanie auta od Citroenu vôbec nie je lacné. Dúfam, že sa opäť stanem jazdcom továrneho tímu, možno by som mohol dostať šancu i v Citroene, nikdy neviete. Záleží na tom, čo urobí Loeb", zo smiechom odpovedá Solberg. Posledná otázka sa týkala toho, či má Solberg dostatok peňazí pre túto sezónu, na čo Petter nedá veľmi jednoznačnú odpoveď: „Niečo si platím sám a na to, aby som mohol štartovať musím mať veľa sponzorov, čo znamená i veľa rôznych promo akcií, niekedy i na úkor fitnes tréningu. Ale robím, čo sa dá", v typicky dobrej nálade uzatvára Petter Solberg.

Video z testu Pettera Solberga i Petera van Merksteijna:

Vladislav Maschl;crw-8422.jpg

Celý test komentoval i šéf Citroen Racing Technologies Benoit Nogier. Jeho vyjadreniei ďalšie krátke vyjadrenie Pettera Solberga nájdete v oficiálnej tlačovej správe tímu Citroenu.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri