Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Uvideli sme prvé skutočné auto na novú sezónu F1

Monday, 11. 02. 2019 - 16:19, Ľuboš Kašický   

Uvideli sme prvé skutočné auto na novú sezónu F1

Týždeň predstavovaní v F1 dnes začali hneď dva tímy. Ako prvý si uvedieme tím Scuderia Toro Rosso, ktorý sa odprezentoval cez sociálne siete dnes popoludní.

 

Zatiaľ, čo tím Haas F1, ako aj tím Williams Racing, ktorý dnes predstavoval o dve hodiny neskôr ako Toro Rosso, odkryli iba nové zafarbenie svojich tohtoročných „zbraní“ na hybridných monopostoch poskladaných z vlaňajších aj nových dielov, tak juniorský tím Red Bullu mal prvý odvahu predviesť skutočný celý monopost na sezónu 2019!

Oficiálny názov nového monopostu Scuderie Toro Rosso je STR14 Honda RA619H. Váži 743 kilogramov a na pneumatikách Pirelli sa s ním budú po tratiach tohtoročnej jubilejnej 70-tej sezóny Majstrovstiev sveta formuly jeden naháňať navrátivší sa Rus Daniil Kvyat (štartové číslo 26) a nováčik Alexander Albon (štartové číslo 23). To všetko pod režijnou taktovkou Franza Tosta, ktorý zostáva v pozícii šéfa tímu.

str007.jpg

Zaujímavé na ňom je to, že tím sídliaci v talianskej Faenze sa netají svojou príslušnosťou k materskému tímu a otvorené prehlasuje, že použije všetky diely z monopostu tímu Red Bull Racing, ktoré mu umožnia pravidlá. STR14 tak niečo napovedá o novom aute RedBull RB15, ktorého predstavenie sa očakáva v stredu 13.feruára.

str-drivers19.jpg

str003.jpg

str005.jpg

str004.jpg

Kto chce načítať viac, môže si otvoriť aj oficiálny Media Kit STR14.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri