Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Urobil som už rozhodnutie, vraví Kubica

Friday, 16. 11. 2018 - 10:30, Ľuboš Kašický   

Urobil som už rozhodnutie, vraví Kubica

Už v najbližších dňoch sa máme dozvedieť, či Poliaka Roberta Kubicu uvidíme na štarte nasledujúcej sezóny F1, tvrdia poľské zdroje.


„Prijal som rozhodnutie. Verím, že budem štartovať za tím Williams. Teraz to však už nezáleží na mne, ani na tíme Williams," povedal pre poľské médiá najpopulárnejší automobilový pretekár v Poľsku.

Podľa rovnakých zdrojov Kubica vybral medzi možnosťou testmana Ferrari a pretekára vo Williamse radšej štart v súťažnom poli. Pomohli mu k tomu aj veľké peniaze od poľskej ropnej spoločnosti Orlen. „V štartovom poli boli už iba dve voľné miesta. V tíme Williams a v tíme Toro Rosso. Do Toro Rosso sa určite nedostanem a tak som sa rozhodol takto. Urobil som všetko, čo som mohol. Teraz to už nie je v mojich rukách. Nebudem presne vravieť prečo, aby som nevytváral priestor na špekulácie. Verím však, že v nasledujúcej sezóne nebudem chýbať v štartovom poli F1," vraví Robert Kubica.

Martin Trenkler;18at-kubica-03.jpg

Samozrejme, že jeho vyjadrenie aj tak vytvára dosť priestoru na špekulácie a domnienky. Dá sa ľahko predpokladať, že teraz sa v tíme Williams čaká, že Lance Stroll potvrdí svoj odchod do tímu Force India a uvoľní miesto. Zatiaľ sa to však nestalo. No a samozrejme, že rozhodujúce slovo bude potom na tých, kto tím Williams financujú. Ak títo ľudia schvália marketingovo zaujímavého Poliaka, tak by to malo byť ok. To všetko by vraj mohlo byť jasné najneskôr v Abu Dhabi

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri