Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Hobby

Time Attack už túto sobotu!

Thursday, 21. 04. 2011 - 17:23, T. Szabosi   

Time Attack už túto sobotu!

Disciplína Time Attack je určená širokej verejnosti, ktorá si na podujatí môže vyskúšať a zažiť atmosféru a priebeh automobilových pretekov, za podstúpenia nízkeho rizika, v bezpečnom prostredí profesionálneho automotodrómu.

Time Attack sú preteky sériových a upravených automobilov, ktoré sa jazdia na najlepší dosiahnutý čas na jedno kolo okruhu. Umožňujú porovnať svoje vozidlo a schopnosti v rámci skupiny aj oproti svojim predchádzajúcim jazdám, čím motivujú k neustálemu zlepšovaniu sa.

Tibor Szabosi;co8c3157.jpg

Cieľom tejto disciplíny je priniesť motoršport, v dostupnej forme, širokej verejnosti v jeho najzákladnejšej forme. Z časového hľadiska je Time Attack navrhnutý tak aby jazdci mohli na trati stráviť čo najväčšie množstvo času.

Celé podujatie je rozdelené na merané tréningy a merané, ostré jazdy (viď časový harmonogram).

Tibor Szabosi;co8c3452-3.jpg

Každé z piatich podujatí Time Attack podlieha bodovaniu a bude zarátané do celoročného seriálu, ktorý bude na záver sezóny vyhodnotený.

V prípade, že platíte bankovým prevodom vopred, uveďte prosím vaše meno do správy pre prijímateľa. V prípade, že sa do seriálu prihlasujete pod firmou, uveďte do správy pre prijímateľa všetky fakturačné údaje vrátane IČO/VAT

Tibor Szabosi;co8c3246.jpg

Výhry v seriáli Time Attack

Hlavnou výhrou je cestná štvorkolka Lyda X5 250cc od partnera www.superstvorkolky.sk

Tibor Szabosi;co8c3451-3.jpg

Na najbližšom podujatí - teda v sobotu 23.4.2011 - top 3 miesta v každej kategórii vyhrávajú po dva vstupy na Carat Tuning Party od partnera www.carattuningparty.sk

Výherca bude vyžrebovaný na poslednom podujatí s pomedzi účastníkov, ktorí sa zúčastnili aspoň na jedných pretekoch seriálu Time Attack počas sezóny 2011. Za každú účasť bude účastníkovi pridelený jeden žreb (maximálne teda 5 žrebov za sezónu), tieto žreby budú tvoriť osudie, z ktorého sa nakoniec vyžrebuje hlavná výhra. Šancu vyhrať ma každý účastník.

Tibor Szabosi;co8c3470-3.jpg

Zamestnanci SR sa nemôžu zúčastniť na žrebovaní.

Vstup pre divákov: 2,- € (vstup do paddocku a na hlavnú tribúnu)

Pravidlá Time Attack
Prezentácia Time Attack
Prihláška
Výsledky 12.03.2011

Fotogaléria z Time Attack 12.3.2011



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri