Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Hobby

Maiko Motorsport team sa zúčastnil - Time Attack

Monday, 21. 03. 2011 - 09:47, Daniel Mandzi   

Maiko Motorsport team sa zúčastnil - Time Attack

 Dňa 12.03.2011 sa náš team zúčastnil športového podujatia sériových a upravených automobilov Time Attack, ktoré sme prijali ako testovanie techniky a našej jazdeckej kondície. Zároveň sme sa rozhodli otestovať nášho nového člena teamu Romana Hyžu, ktorý sa bude tento rok v našom teame zúčastňovať pretekov do vrchu v seriáli majstrovstiev SR v triede „Národný pohár SAMŠ pretekov automobilov do vrchu".

Tibor Szabosi;co8c3049-1.jpg

Pretekov Time Attack sa ako nový pilot Škody Fabie zúčastnil i náš dlhoročný člen, zabezpečovací manager a mechanik Matúš Dudo, ktorý sa po prvý krát usadil za volant závodného špeciálu. Jeho premiéra mala úspešný štart, v prvom tréningu dosahoval čoraz lepšie výsledky, no jazdecká chyba a súčasne i porucha prevodovky ho predčasne vyradila z ďalších bojov.

Roman Hyža štartujúci s mierne upraveným VW Golf  VR6 sa vo svojej premiére na okruhu do bodky riadil pokynmi a stratégiou teamového managera Róberta Kaina. Táto stratégia priniesla svoje ovocie. Roman pri svojom debute na okruhu skončil na stupni víťazov s pohárom v ruke za prvé miesto.

Tibor Szabosi;co8c3448-1.jpg

Vlado Lednár, jazdiaci na svojom BMW M3 sa venoval nastaveniu svojho špeciálu na novej trati Slovakia Ring, kde doposiaľ ešte so svojím vozidlom neštartoval. Trénovanie a následné nastavenie podľa telemetrie a nastavenia po dohode s managerom teamu Robertom Kainom priniesol svoje úspechy. Krásny sobotný pretek sa pre neho skončil úspechom, keď skončil na druhom mieste za víťazom Tomášom Erdélyim, jazdiacom na BMW M3 E36 GTR.

Začínať sezónu v polovičke marca sa nám zdalo ako predčasné, no výsledky hovoria jasne, že sme sa rozhodli správne. Do sezóny ešte máme čo vylepšovať ako jazdecky ale hlavne aj na technike.

 Tibor Szabosi;co8c3452-3.jpg

Team Maiko Motorsport sa už teraz teší na okruhové a kopcové trate v sezóne 2011!

Team Maiko



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri