Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Štefan Rosina nespolieha na náhodu

Wednesday, 14. 04. 2010 - 21:18, Miroslav Majláth   

Štefan Rosina nespolieha na náhodu

Štefan Rosina rozbehol tohtoročnú sezónu v Porsche Mobil1 Supercup vo veľkom štýle. Po dvoch pretekoch mu v priebežnom hodnotení seriálu patrí druhé miesto.

 


04-2.jpg

Plány na tohtoročnú sezónu však nezahŕňajú iba seriál Porsche Supercup, ale Štofi má v pláne potešiť svojou rýchlou jazdou aj domácich fanúšikov. Keďže sa už o necelý týždeň a pol rozbieha aj domáca sezóna pretekov automobilov na okruhu tradičnou Jarní cenou Masarykova okruhu v Brne Štofi nebude chýbať ani na jej štarte. Samozrejme vo vozidle Porsche a v osvedčenej spolupráci s Rudom Machánkom a Istvánom Ráczom. Štefan je profesionál a tak ani pri domácich majstrovstvách nenecháva nič na náhodu a tomu prispôsobil aj svoj program, ktorý v posledných dňoch zahŕňal nielen fyzický tréning, ale aj testovanie vozidla na okruhu v Orechovej Potôni a v Brne. 

porsche-msr-10-w.jpg

„S testovacími jazdami s vozidlom Porsche s ktorým sa budeme zúčastňovať Majstrovstiev Slovenskej republiky pretekov automobilov na okruhu som bol veľmi spokojný. Všetko fungovalo perfektne a podarilo sa mi zajazdiť niekoľko výborných časov na oboch okruhoch ,"
povedal Štofi, ktorý následne nasadol do lietadla smerujúceho do Abu Dhabi, kde má v pláne stretnutia so šéfmi niekoľkých tímov. Čerešničkou na torte určite bude pre Štofiho popri pracovných rokovaniach aj možnosť sledovať preteky série FIA GT1.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri