Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Filip Sládečka testoval DTM

Thursday, 15. 04. 2010 - 17:32, Miroslav Majláth   

Filip Sládečka testoval DTM

Filip Sládečka testoval na okruhu v Moste vozidlo špecifikácie DTM s ktorým vyštartuje do nadchádzajúcej sezóny.



p1000569.jpg

Nitran Filip Sládečka v minuloročnej sezóne získal majstrovský titul v divízii D4 do dvoch litrov s vozidlom Alfa Romeo WTCC. Po zvážení všetkých ponúk, ale aj finančných možností tímu prišlo rozhodnutie urobiť krok vpred a tak los padol v rámci šprintových pretekov jednoznačne na vozidlo špecifikácie DTM. V utorok sa Filip po dlhšom čakaní v rámci testovania v Moste posadil do vozdidla Audi A4 DTM, ktoré je pripravované v dielňach Bohemia Racing Teamu. Filip počas dňa najazdil veľký počet kilometrov ako na suchu tak aj na vode, keďže po dopoludňajšom polooblačnom počasí začalo popoludní pršať. Navyše mal Filip možnosť porovnávať svoje časy s Tomášom Kostkom, ktorý s vozidlom Audi A4 DTM jazdí dlhšiu dobu.

p1000571.jpg

"Už sa neviem dočkať kedy budem stáť na štartovom rošte. Minulý týždeň som testoval v Brne dve vozidlá BMW a tento týždeň v utorok som sa konečne posadil aj do vysnívaného DTM. Toto testovanie bolo super a rád by som poďakoval celému Bohemia Racing Teamu za ich profesionálnu robotu. Prvýkrát v živote som mal možnosť porovnávať svoje dáta po jednotlivých jazdách a konzultovať nastavenie vozidla s tímovým inžinierom . Rád by som sa poďakoval aj všetkým partnerom, ale hlavne môjmu otcovi. Bez nich by sa mi takýto krásny sen nikdy nesplnil."
povedal Filip po testovaní. Premiéru v rámci pretekov si užije už budúci víkend v rámci Jarnej ceny Masarykova okruhu v Brne, kde sa s Audi A4 DTM predstaví v rámci šprintových pretekov a vo vytrvalostných bude jazdiť na BMW v tíme Roberta Šenkýřa.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri