Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Nová dvojica na okruhoch - Horňák a Malchárek

Tuesday, 20. 04. 2010 - 07:00, Miroslav Majláth   

Nová dvojica na okruhoch - Horňák a Malchárek

Každú sezónu sa na štarte tých, či oných pretekov objaví nejaká nová tvár. V tomto roku to bude nová dvojica v ktorej bude aj absolútne nová tvár.



Petr Frýba;ku5e9845.jpg

Už iba čosi vyše týždňa ostáva do štartu prvých pretekov seriálu Majstrovstiev Slovenskej republiky pretekov automobilov na okruhu. Skaličan Miro Horňák, reprezentujúci IP Racing Shop v poslednej sezóne získal vo svoj prospech titul Majstra Slovenskej republiky v pretekoch automobilov na okruhu vo vytrvalostných pretekoch divízie D4 do dvoch litrov. V tej tohtoročnej sa na štart postaví opäť s vozidlom Renault Clio RS. Udeje sa tak v rámci vytrvalostných pretekov divízie D4 do dvoch litrov. V tomto roku sa však vedľa Mira posadí úplný nováčik v tomto športe. Bude ním Christian Malchárek. Ak sa vám meno Malchárek zdá akési povedomé nemýlite sa. Christian je syn Jirka Malchárka, ktorého nielen v úlohe automobilového pretekára pozná celé Slovensko. Vozidlo Renault Clio RS pre dvojicu pretekárov bude pripravovať tím mechanikov z AMK Skalica.

Tibor Szabosi;img_0981.jpg

Úradujúci majster Miro Horňák nám ku tomuto spojeniu povedal nasledovné: „Máme už za sebou s Christianom spoločné testovanie na brnenskom okruhu. Bol som veľmi príjemne prekvapený z časov, ktoré už pri prvom testovaní dosahoval. Som rád, že budem mať v tohtoročnej sezóne vedľa seba mladého, nádejného jazdca."

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri