Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Daniš v Brne vo Ferrari aj DTM

Tuesday, 20. 04. 2010 - 07:04, Miroslav Majláth   

Daniš v Brne vo Ferrari aj DTM

Bratislavčan Janko Daniš sa po premiérových pretekoch na talianskom okruhu Monza predstaví budúci víkend aj domácim divákom na Jarnej cene Masarykova okruhu v Brne.



Tibor Szabosi;img_1135.jpg

Už budúci víkend odštartujú Majstrovstvá Slovenskej republiky pretekov automobilov na brnenskom okruhu v rámci podujatia Jarní cena Masarykova okruhu. Janko Daniš sa na štartový rošt postaví po oba dva pretekárske dni. Najskôr sa v sobotu prestaví v rámci vytrvalostných trojhodinových pretekov v sobotu v spolupráci s Danom Želínskym a Macjejom Stancom vo Ferrari 430 GT3 a následne v nedeľňajších šprintových pretekoch sa na štart postaví s vozidlom Audi A4 DTM.

Jozef Pisch;1t1u0048.jpg

„Som rád že sa opäť po dlhšom čase môžem predstaviť domácim divákom. Sezónu vo Ferrari Challenge Europe sa mi podarilo začať dobre, dúfam že sa mi podarí obdobné výsledky urobiť aj v rámci prvých pretekov domáceho šampionátu,"
zhodnotil svoje možnosti Janko Daniš.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri