Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné

Škoda Auto predĺžila partnerstvo s Tour De France

Monday, 12. 04. 2010 - 11:31, Radovan Szabosi   

Škoda Auto predĺžila partnerstvo s Tour De France

Škoda Auto sa dohodla so spoločnosťou A.S.O., majiteľom práv, na pokračovaní partnerstva s Tour de France do roku 2013. Nadväzuje tým na spoluprácu, ktorá sa začala v roku 2004, a aj naďalej bude figurovať v úlohe hlavného partnera najslávnejšej svetovej cyklistickej súťaže. Zároveň je Škoda Auto patrónom bieleho trička pre najlepšieho cyklistu do 25 rokov.

 slipstream-afp.jpg

„Naša angažovanosť vo vrcholnom projekte svetovej cyklistiky je aj naďalej jedným z pilierov našej sponzorskej stratégie, ktorá sa zároveň stala vynikajúcou bázou pre nadväzujúce projekty na jednotlivých národných úrovniach. To v konečnom dôsledku našu účasť multiplikuje a ešte viac zhodnocuje. Špičkovým projektom je v tomto smere partnerstvo s Giro d´Italia podporované zo strany talianskeho importéra a tiež najmä aktívne zapojenie do akcií určených širokým masám cyklistických nadšencov všetkých vekových kategórií, akými sú napríklad Kolo pro život v Českej republike, Škoda Velothon Berlin v Nemecku či Tour de Romandie vo Švajčiarsku," uviedol Martin Lauer, vedúci podnikovej komunikácie Škoda Auto.

091797-1-lg.jpg

V roku 2010 Škoda Auto pokračuje aj v podpore 8 profesionálnych cyklistických tímov - Cofidis, Cervélo Test, Francaise des Jeux, Euskateltel - Euskadi, Milram, Rabobank, Saxo Bank, Silence-lotto a dvoch technických asistencií - Shimano a Mavic.

 tdf-file-001-1.jpg

Slávnostný štart 97. ročníka Tour de France, tzv. „Grand Départ" sa v tomto roku uskutoční v holandskom Rotterdame a okrem Holandska a Francúzska navštívi tohtoročná Tour aj Belgicko. Pretekári odštartujú 3. júla 2010 a v priebehu 20 etáp prekonajú celkovo 3.596 km. Cieľovou páskou na parížskom Champs-Élysées prejdú 25. júla 2010.

skoda-jersey.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri