Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné

Škoda Octavia pre Anastasiu Kuzminu

Saturday, 10. 04. 2010 - 15:20, Radovan Szabosi   

Škoda Octavia pre Anastasiu Kuzminu

Olympijská víťazka Anastasia Kuzmina, ktorá úspešne reprezentovala Slovensko na ZOH Vancouver 2010, prevzala od konateľa spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko Roberta Baumgartnera kľúčiky od nového automobilu Škoda Octavia 2,0 TDI 4x4. Anastasia Kuzmina tak bude môcť vďaka sponzorskej podpore značky Škoda využívať automobil pri svojej športovej kariére. Súčasťou výbavy vozidla je aj Doživotná záruka mobility Premium.

2530w-1.jpg

„Značka Škoda je na Slovensku doma a je hrdá na úspechy slovenských športovcov. Vieme, že za každým víťazstvom sa skrýva veľa úsilia a sme radi, že môžeme prakticky podporiť našich vynikajúcich športovcov na ich ceste. Anastasia Kuzmina si svojím vystúpením na ZOH Vancouver 2010 získala srdcia všetkých Slovákov. Verím, že nový automobil Škoda Octavia 2,0 TDI 4x4 jej bude praktickým pomocníkom počas náročnej prípravy na ďalšiu sezónu a s celým tímom spolupracovníkov jej držíme palce," povedal Robert Baumgartner, konateľ ŠKODA AUTO Slovensko.

Podpora športu je jedným z hlavných pilierov sponzorskej stratégie značky Škoda. Partnerstvo so špičkovými športovcami sa významným spôsobom podieľa na zvyšovaní povedomia o značke a produktoch Škoda.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri