Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Hobby

Ruskovský slalom už zajtra

Friday, 28. 06. 2013 - 12:31, Zdenka Frývaldská   

Ruskovský slalom už zajtra

2fdm Auto klub Ruskov a Obec Ruskov pod záštitou starostu obce Štefana Markoviča organizujú v sobotu 29.6.2013 v poradí 9. Agroparts Ruskovský slalom.

 

Zdenka Tamášová;img-1578-2.jpg

Po ročnej prestávke sa slalom vracia opäť do Ruskova. Tentokrát však nie je zaradený do oficiálneho kalendára SAMŠ medzi disciplínu slalom, ale do kalendára PD AUTOSPORT CUP 2013. Preteky sú zamerané na zdokonaľovanie jazdeckej zručnosti a riadia sa všeobecnými predpismi vydanými pre seriál. Hlavným účelom je zvyšovať bezpečnosť cestnej premávky a prispieť motoristickými aktivitami vo východoslovenskom regióne.

Zdenka Tamášová;img-1424-4.jpg

Súťaž prebehne na vopred určenej známej trase o dĺžke približne 2 km, pričom rozhodovať budú najlepšie dosiahnuté časy v troch meraných kolách. Posádky, resp. jazdci budú rozdelení do deviatich tried, z ktorých je jedna novinkou a to trieda PDO, ktorú budú tvoriť domáci pretekári. Počet súťažiacich posádok je limitovaný počtom 80. Zoznam prihlásených aktuálne obsahuje 66 mien, takže pár voľných miest ešte ostáva. Všetky potrebné informácie sú zverejnené na oficiálnej stránke organizátora.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri