Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Hobby

IV. Amatér Rallye Čakanovce už túto sobotu!

Thursday, 08. 08. 2013 - 22:50, Zdenka Frývaldská   

IV. Amatér Rallye Čakanovce už túto sobotu!

JMV Motorsport v spolupráci s obcou Čakanovce pod záštitou starostu Emila Imra pripravil na najbližšiu sobotu už 4. ročník Amatér Rallye Čakanovce. Podujatie je aj v tomto roku zaradené do PD AUTOSPORT CUP a zároveň evidované na sekretariáte SAMŠ.

Zdenka Tamášová;img-7864-5.jpg

V Čakanovciach to po roku opäť ožije zvukom pretekárskych áut a vôňou benzínu. Už túto sobotu 10.8. sa tam uskutoční obľúbená Amatér Rallye Čakanovce, ktorá prinesie pozmenenú trať o dĺžke 2,5 km. Súťaž prebehne na vopred určenej trase na čas a presnosť a pozostávať bude z jednej obhliadky trate a troch meraných úsekov. Súťažné posádky budú podľa predpisov PD AUTOSPORT CUP 2013 rozdelené do ôsmich kategórií: PD1 do 1300 cm³, PD2 od 1301 cm³ do 1600 cm³, PD3 od 1601 cm³ do 2000 cm³, PD4 nad 2001 cm³, PD5 zadný náhon do 1400 cm³, PD6 zadný náhon nad 1401 cm³, PD7 ženy a PD8 junior.

Zdenka Tamášová;img-8081-2.jpg

Preteky odštartujú ráno o siedmej hodine a to registráciou a administratívnym a technickým preberaním. O 9:15 hod. sa uskutoční rozprava jazdcov a 15 minút neskôr by malo odštartovať aj prvé auto do svojej prvej súťažnej jazdy. Odovzdávanie cien je naplánované na 16:30 hod. Zoznam prihlásených sa veľmi rýchlo napĺňa zaujímavými menami jazdcov, ktorí predvedú určite svoje najlepšie výkony. Všetkých fanúšikov rýchlych kolies teda srdečne pozývame v sobotu na IV. Amatér Rallye Čakanovce.

Zoznam prihlásených
Mapa trate
Video trate

cakanovce.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri