Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Česko

RUFA Šport Team nebude chýbať ani v Prahe

Thursday, 28. 11. 2013 - 17:17, Public relations   

RUFA Šport Team nebude chýbať ani v Prahe

Zrýchleným tempom v týchto dňoch žije aj slovenský RUFA Šport Team, ktorý po minulo víkendovom Setkání mistrů v Sosnovej, odštartuje aj počas nadchádzajúceho víkendu v rámci Tip Cars Pražský Rallysprint.

 

Jozef Pisch;1t1u7693-3.jpg

Na rozdiel od Sosnovej, v pražskom dostihovom areáli Velká Chuchle sa jazdec RUFA Šport Teamu, Grzegorz Grzyb predstaví s vozidlom Ford Fiesta R5, čiže takým istým, s akým mal premiéru na Slovensku v rámci záverečného podujatia Auto Show Slovakia Ring 2013. A to aj napriek faktu, že v zozname prihlásených figuruje vedľa Grzybovho mena vozidlo Škoda Fabia S2000. Viac nám o tejto zmene povedal manažér RUFA Šport Teamu Ľubomír Kleman: „Pôvodne sme mali štartovať s dvoma posádkami. Akýmsi nedopatrením sa však stalo, že Per Gunnar Anderson, bývalý juniorský majster sveta, s ktorým sme pred dvoma rokmi v Prahe vybojovali striebro, najskôr prisľúbil svoju účasť, neskôr ju však z dôvodu pracovnej zaneprázdnenosti musel odvolať. Preto sa do Fordu Fiesta R5, s ktorým mal P.G. štartovať posadí Grzegorz Grzyb. Bude tak mať aspoň možnosť po Auto Show opäť vyskúšať najnovšiu techniku. Grzegorz je trojnásobným absolútnym majstrom Slovenska, mnohokrát dokázal, že vie zabojovať, tak sa necháme prekvapiť. Do Prahy sa ideme v prvom rade zabaviť a odvďačiť sa našim partnerom za podporu."

Vladislav Maschl;mg-2756.jpg

S Fordom Fiesta R5 sa tak nakoniec, ako sme sa práve dozvedeli, v Chuchli predstaví Grzegorz Grzyb: „Som veľmi rád, že budem môcť opäť štartovať s Fiestou R5. Na Auto Show ma už v prvej rýchlostnej skúške zbrzdil defekt, dúfam, že tu budem mať viac šťastia a poriadne sa s týmto krásnym autom zveziem. Škoda len, že Pražský Rallysprint už nie je to čo býval. Usporiadatelia boli po minulom roku nútení pripraviť trať iba v areáli dostihovky, čo nebude to pravé orechové, ale na pobavenie divákov a partnerov to určite bude stačiť. Budem sa snažiť podať perfektný výkon a dobre reprezentovať RUFA Šport Team, ktorému aj týmto ďakujem za dlhoročnú podporu."

Tibor Szabosi;co8c5524-5.jpg

Tip Cars Pražský Rallysprint 2013 odštartuje už v piatok (29.11.2013) administratívnym a technickým preberaním zúčastnených posádok. Zdolávať súťažnú trať naostro vyštartujú v sobotu (30.11.2013) presne o desiatej hodine, pričom ich celkovo čaká zdolanie šiestich rýchlostných skúšok. To, ako dopadla táto súťaž nielen z pohľadu najrýchlejšej posádky, ale hlavne ako dopadla posádka RUFA Šport Teamu sa dozvieme v ten istý deň pred pol štvrtou podvečer.

RUFA Šport, Miro Majláth

rufa-loga.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri