Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Česko

Mikuláš Zaremba Rally 2013 s nabitým štartovným poľom

Friday, 29. 11. 2013 - 20:11, Zdenka Frývaldská   

Mikuláš Zaremba Rally 2013 s nabitým štartovným poľom

Českí susedia zakončia tohtoročnú motoršportovú sezónu na Mikuláš Zaremba Rally 2013 s nabitou štartovnou listinou.

 

Zdenka Tamášová;img-1529-2.jpg

Medzi 65 posádkami, ktoré by sa mali predstaviť na obľúbenej českej mikulášskej rally sa nachádza veľa známych mien z českého, no i slovenského motoršportu. So štartovným číslom 1 sa predstavia Tomáš Kostka s Lukášom Langmajerom, ktorí odštartujú za slovenský tím RUFA Šport na Forde Fiesta RS WRC. "Prenasledovať" ich budú Roman Odložilík s Martinom Turečkom na Citroene Xsara WRC s číslom 2, no aj Antonín Tlusťák s Ladislavom Kučerom na Škode Fabia S2000. Hneď  za nimi sa ukáže ďalší slovenský tím a to Melico Racing, s bratskou posádkou Jaro a Erik Melichárek na Forde Fiesta RS WRC. So Slovákmi ešte stále niesme na konci, pretože štartovať sa rozhodol aj tím Styllex Motorsport s Martinom Kočim a Lukášom Kostkom či KL Racing s ďalšími dvomi posádkami, ktoré tvoria Tomáš Kukučka s Marekom Podobníkom a Vlastimil Majerčák s Marcelom Kollárikom. S číslom 45 nájdeme v zozname aj česko-slovenskú dvojicu Miroslav Kadlec- Zdenka Tamášová, ktorá si na Mikuláš Rally odjazdí spoločný debut.

Zdenka Tamášová;img-2295-6.jpg

Mikuláš Zaremba Rally 2013 sa uskutoční 7. decembra 2013. Jej trať bude tvoriť päť rýchlostných skúšok s dĺžkou necelých 30 kilometrov. Centrom súťaže bude mesto Slušovice. Ďalšie informácie nájdete na oficiálnej stránke organizátora.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri