Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Česko

Na TipCars Pražskom Rally Sprinte budeme mať aj slovenské zastúpenie

Thursday, 28. 11. 2013 - 11:03, Zdenka Frývaldská   

Na TipCars Pražskom Rally Sprinte budeme mať aj slovenské zastúpenie

Medzi 30 prihlásenými jazdcami na TipCars Pražský Rally Sprint nájdeme aj dve slovenské mená jazdcov a to Igora Drotára a Martina Kočiho a zároveň dva slovenské tímy - RUFA Šport a KL Racing. Prešovský jazdec však kvôli technickým problémom nenastúpi, a tak z jazdcov uvidíme len Martina a to na Škode Fabia špecifikácie S2000. Svojho spolujazdca zatiaľ neuviedol.

Martin Klik;img-3826-5.jpg

Za slovenský tím RUFA Šport odštartujú známy švédsky jazdec Per Gunnar Andersson, ktorý celé podujatie príjemne osvieži s Fordom Fiesta R5 a na Škode Fabia S2000 aj poľský jazdec a zároveň tohtoročný majster Slovenska v rally, Grzegorz Grzyb. Svoje zastúpenie bude mať aj KL Racing Team a to v podobe Karola Trněného s Václavom Pritzlom na Škode Fabia WRC.

František Dušek;vsetin-2013-trneny-025.jpg

19. ročník tejto súťaže preverí zručnosti posádok na šiestich rýchlostných skúškach. Organizátori nezabudli informovať divákov o tom, aby dodržiavali pokyny usporiadateľov a zbytočne neohrozovali svoje životy, životy súťažiacich i celý priebeh podujatia.

Zoznam prihlásených



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri