Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Prihlasovanie na 44. Rally Košice končí už v nedeľu

Saturday, 06. 10. 2018 - 12:19, Public relations   

Prihlasovanie na 44. Rally Košice končí už v nedeľu

Posledná súťaž slovenského šampionátu v rally sa uskutoční už o dva týždne a prinesie napínavý program pre súťažné posádky i fanúšikov. Práve na 44. Rally Košice sa totiž rozhodne o absolútnom majstrovi Slovenska v rally v sezóne 2018.

Tibor Szabosi;c30i7249-8.jpg

Aj v tejto sezóne uzatvára Majstrovstvá Slovenska v rally náročná dvojetapová súťaž v Košiciach. Divákov určite poteší návrat slávnostného štartu do centra mesta Košice, na Hlavnú ulicu, kde budú môcť prísť posádky podporiť, odfotiť sa s nimi či vyžiadať si podpis. Keďže odtiaľ sa súťažné dvojice presúvajú priamo na štart prvej rýchlostnej skúšky, budú už vystrojené v kombinézach. Vidieť ich teda budeme môcť v plnej „zbroji" a „paráde" a to v sobotu 20. októbra od 14. hodiny.

Tibor Szabosi;c30i9338-6.jpg

Organizátori pripravili trať s celkovou dĺžkou 390,95 km a trinástimi rýchlostnými skúškami. V prvý súťažný deň čaká na posádky sedem RS. Prvé tri sa uskutočnia za denného svetla a ďalšie štyri už za tmy. Najdlhšou spomedzi nich bude polookruhová RS Jahodná, ktorá vedie cez Bankov na kopec Jahodná až smerom ku Košickej Belej a jej celková dĺžka je až 23,45 km. Pripravených je množstvo diváckych miest, ktoré čoskoro zverejníme spolu s mapou trate. Tie budú zároveň zverejnené v oficiálnom Programe súťaže.

Tibor Szabosi;c30i9421-9.jpg

V nedeľu sa bude jazdiť na opačnej strane mesta a to smerom na Slanec. Pripravené sú dva prejazdy tromi rýchlostnými skúškami. O tom, kto sa stane absolútnym majstrom Slovenska rozhodnú oba súťažné dni. Rovnakú šancu na prvenstvo majú Martin Koči s Radovanom Moznerom a Grzegorz Grzyb s Boguslawom Browinskim. Poľský jazdec pred pár dňami oslávil poľský titul a o dva týždne sa dozvieme, či k nemu pridá aj ten slovenský alebo nie.

Tibor Szabosi;c30i8338-7.jpg

Zoznam prihlásených aktuálne obsahuje 41 súťažných posádok, pričom uzávierka prihlášok je stanovená na nedeľu 7. októbra.

Priebežný zoznam prihlásených

Zdenka Frýyvaldská
Tlačový tajomník 44. Rally Košice



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri