Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Motormedia  »  Predstavujeme

Pick-up Mazda BT-50

Sunday, 17. 10. 2010 - 22:30, Ivan Václavík   

Pick-up Mazda BT-50

Mazda posúva tradičný sektor úžitkových vozidiel typu pick-up novým smerom. Na Austrálskom medzinárodnom autosalóne v Sydney odhalili úplne nový model BT-50, ktorý si kladie za cieľ osloviť aj nové skupiny zákazníkov vrátane rodín a ľudí, ktorí trávia svoj voľný čas aktívne.

mazda-bt-50-2010-2g.jpg

Súčasný model BT-50 je jediným zástupcom značky Mazda v segmente úžitkových pick-upov, pričom osvedčený automobil s nosnosťou do jednej tony, ktorý má na svojom konte niekoľko ocenení, sa teší priazni zákazníkov v mnohých krajinách sveta. Pri vývoji nového modelu si Mazda kládla za cieľ vylepšiť funkčnosť úžitkového automobilu v spojení s komfortom na úrovni osobného auta. Pre zákazníkov v Austrálii i Európe je dokonalým vozidlom na výlety do prírody.

mazda-bt-50-2010-3g.jpg

Dizajnéri sa zamerali na vytvorenie jedinečného, expresívneho vzhľadu, ktorý by bol pre ľudí atraktívny. Dynamické, klinovité proporcie evokujú predstavu obrovského dravca, pripraveného skočiť po koristi. To je v tejto automobilovej kategórii neobvyklé. Namiesto tradičných hranatých tvarov hrajú prvoradú úlohu športové a dynamické vlastnosti, ktoré Mazdu BT-50 začleňujú do rodiny osobných automobilov značky.

mazda-bt-50-2010-int1g.jpg

Novinkou v tomto segmente sú združené zadné svetlá, horizontálne pretiahnuté, takže zasahujú až do bokov karosérie; výsledkom je športový vzhľad, ktorý približuje Mazdu BT-50 veľkým luxusným modelom SUV.

Na dynamický exteriér nadväzuje športovejšie pôsobiaci interiér, pričom vytvára komfortný vnútorný priestor, ktorý obstojí i v porovnaní s vysokým štandardom osobných automobilov značky Mazda. Stredná časť palubnej dosky plynulo nadväzuje na vyvýšenú stredovú konzolu, aká sa dosiaľ v žiadnom pick-upe nevyskytla. Kým šoféra dôverne obklopuje, okolo spolujazdca ponecháva otvorený priestor. Obom teda poskytuje optimálny priestor.

Svojím moderným a prepracovaným dizajnom nastavuje Mazda BT-50 novú latku v segmente úžitkových pick-upov a stáva sa realistickou alternatívou k rodinným autám kombi, či SUV s pohonom všetkých kolies.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri