Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Pettera Solberga v IRC zrejme ešte uvidíme

Sunday, 23. 01. 2011 - 19:20, Katarína Ďurecová   

Pettera Solberga v IRC zrejme ešte uvidíme

Petter Solberg hovorí, že ak by sa vrátil do IRC, tak by mal oveľa väčšiu šancu na výhru. Olivier Quesnel by sa taktiež ďalšiemu štartu Solberga za Peugeot v IRC nebránil - práve naopak. Solberga tak možno túto sezónu uvidíme za volantom Peugeotu 207 S2000 na Tour de Corse.

„Ak by som štartoval na Korzike, tak už by som vedel, ako nastaviť auto na suchý asfalt. Toto bol problém na Monte Carle - v takýchto podmienkach sme totiž vôbec netestovali. Počas testu sme pracovali v silnom daždi, v hmle a v snehu a tak mi chvíľu trvalo, kým som dokázal správne nastaviť auto. Ostatní chlapci s Peugeotmi mali plnú asfaltovú špecifikáciu, moje nastavenie bolo o niečo mäkšie", hovorí Petter Solberg a hovorí aj o svojich prípadných ďalších podujatiach v IRC: „Rád by som sa zúčastnil ďalších podujatí, ale uvidíme. Šoférovať toto auto bolo zábavné, vynikajúce bolo aj jazdiť za tím, v ktorom sa musíte starať iba o riadenie auta a nie o finančné záležitosti."

Tibor Szabosi;co8c1791-1.jpg

Solberg sa taktiež aj vyjadril pochvalne o celej sérii IRC: „Je tu úžasná atmosféra, sú tu naozaj priateľskí a dobrí chlapíci. Konkurencia je veľká, viete, že jazdci ako Hänninen sú skutočne vynikajúci a boli by medzi najlepšími aj vo WRC."

Zaujímavosťou je, že ohľadne Tour de Corse sa okrem štartu Pettera Solberga šepká aj o štarte ďalšej rally legendy, ktorú sme mohli vidieť na Rally Monte Carlo - Francoisovi Delecourovi.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri