Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Petter Solberg musel zrušiť test

Monday, 07. 06. 2010 - 21:41, Katarína Ďurecová   

Petter Solberg musel zrušiť test

Petter Solberg bol nútený zrušiť plánovaný asfaltový test vo Francúzsku po tom, ako sa zistilo po portugalskej rally zistilo, že jeho Citroen C4 má prasknutý blok motora.

Solbergov test mal začať zajtra (v utorok) ako časť prípravy na asfaltovú bulharskú rally, ale Solbergov Citroen sa momentálne nachádza v továrni Citroenu neďaleko Paríža, kde ho opravujú.

 Vladislav Maschl;img-7447.jpg

Petter Solberg teda musel zmeniť svoje plány a hľadať alternatívu. Tímový šéf Ken Rees k tomu hovorí: „Je to pre nás rana, pretože sme chceli prísť do Bulharska už s nejakou asfaltovou spätnou väzbou keďže cesty, na ktorých sme plánovali testovať vo Francúzsku boli veľmi podobné tomu, čo nás čaká v Bulharsku. Teraz teda budeme mať dvojdňový test v Bulharsku a to pár dní pred začiatkom rally, čo nebolo v pláne, pretože to znamená, že nebudeme mať veľa času na to, aby sme pracovali na veciach, ktoré zistíme počas testu."

Vladislav Maschl;img-3313-1.jpg

Šéf Petter Solberg World Rally Teamu Ken Rees dnes (v pondelok) odchádza do Bulharska, aby tam dohodol podrobnosti ohľadne miesta Petterovho testu.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri