Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Peter Ambrúz sa predstaví v nemeckom Osnabrűcku

Thursday, 02. 08. 2018 - 18:15, Public relations   

Peter Ambrúz sa predstaví v nemeckom Osnabrűcku

Seriál FIA International Hill Climb Cup 2018 pokračuje šiestym kolom v rámci nemeckých pretekov 51. Int. Osnabrücker ADAC Bergrennen. Na štarte nebude chýbať ani Slovák Peter Ambrúz.

Tibor Szabosi;c30i8163-12.jpg

Slovenskému reprezentantovi v pretekoch automobilov do vrchu aktuálne patrí prvé miesto priebežného poradia v kategórii I. v seriáli FIA International Hill Climb Cup 2018. Aj to je dôvod, prečo Peter spoločne s vozidlom Mitsubishi Lancer EVO IX vynecháva domáce podujatie Autopola Jankov vŕšok 2018 a smeruje do Nemecka.

Tibor Szabosi;c50q2069-1.jpg

„V podstate okrem jedného podujatia, ktoré sa konalo v talianskom Verzegnis Sella Chiantuzan, som sa všetkých ostatných podujatí zúčastnil. Moja pozícia v priebežnom poradí je dobrá a s počtom 76 bodov mi patrí priebežné prvé miesto v kategórii I., čiže bola by škoda neabsolvovať preteky v Nemecku. Musím povedať, že som na tento kopec zvedaví, keďže sa podujatie bude konať už po päťdesiaty prvýkrát. Som zvedavý na trať, ale aj organizáciu samotných pretekov a dúfam, že sa niečo aj podučím. Dúfam, že sa mi bude dariť a poteším dobrým výsledkom aj partnerov Slovak National Hill Climb Teamu bez ktorých by to jednoducho nešlo," vysvetlil Peter Ambrúz.

Tibor Szabosi;c30i7211-11.jpg

Nielen na slovenského reprezentanta, ale aj ostatných jazdcov bude v Osnabrűcku čakať trať o dĺžke 2030 metrov. Práve krátkosť trate neodpúšťa ani drobnú jazdeckú chybu, čiže Peter sa na svoje jazdy bude musieť neskutočne sústrediť. To určite nebude jednoduché, keďže jeho myšlienky určite budú často „odlietať" na slovenský Jankov vŕšok, kde bude bojovať zvyšok Slovak National Hill Climb Teamu.

Slovak National Hill Climb Team, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri