Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Ciro a Dobšo premiérovo na Jankovom vŕšku

Thursday, 02. 08. 2018 - 12:30, Public relations   

Ciro a Dobšo premiérovo na Jankovom vŕšku

Slovenský KL Racing Rally Team spoločne s dvojicou jazdcov sa predstaví počas nadchádzajúceho víkendu v rámci kopcového podujatia Autopola Jankov vŕšok 2018.

 

Podujatie Autopola Jankov vŕšok je zaradené ako jedenáste a dvanáste kolo do seriálu Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu, pričom v nedeľu budú jazdci bojovať aj o body do seriálu FIA Zóna strednej Európy. Na štart v Uhrovci sa v aktuálnom ročníku postaví úctyhodných stodvadsať súťažiacich z viacerých európskych krajín. Medzi nimi aj dvojica reprezentujúca KL Racing Rally Team.

Tibor Szabosi;c30i4492-10.jpg

Pavol Cireň, ktorý spomínaný tím reprezentuje v rally súťažiach si opäť vyskúša vozidlo Renault Clio, s ktorým sme ho mohli sledovať v rámci júnovej Rally Hustopeče. Trať na Jankovom vŕšku však bude zdolávať úplne prvýkrát v živote.

„Bude to moja premiéra. Čo o trati viem, je to, že je veľmi technická a vraj neskutočne šmykľavá, tak som zvedavý aké to bude. Nechcem to ale zbytočne siliť a radšej pôjdem opatrne, veď o body mi nejde. Tiet preteky berieme ako tréning pred Rally Trebišov, ktoré nás čakajú v posledný augustový a prvý septembrový deň," vysvetlil Pavol Cireň.

Tibor Szabosi;c50q6700-1.jpg

Ani Peter Dobšinský, ktorý sa vo farbách KL Racing Rally teamu predstaví prvýkrát trať na Jankovom vŕšku nepozná. Navyše si „Dobšo" bude musieť zvykať na techniku s ktorou ešte nikdy nejazdil. Tou bude Honda Civic.

Je tých premiér na jedny preteky akosi dosť, ale nevadí, rád sa s nimi popasujem. Na Jankovom vŕšku som naozaj nikdy nejazdil, s Hondou rovnako. Som však rád, že ma KL Racing Rally Team oslovil s možnosťou reprezentácie ich tímu, za čo som naozaj vďačný. Pokúsim sa nesklamať ich dôveru a preteky dojazdiť tak aby bola obojstranná spokojnosť," doplnil Peter Dobšinský.

Martin Paľov;ik8a2939.jpg

Podujatie Autopola Jankov vŕšok 2018 štartuje v dňoch 4.-5.8.2018 na trati medzi Uhrovcom a Jankovým vŕškom. Na súťažiacich po oba dva dni čakajú najskôr dopoludnia dve tréningové jazdy a následne popoludní dvojica súťažných. Tie rozhodnú o konečnom poradí pretekov.

KL Racing Rally Team, M. Majláth

kl-racing-partneri-2018-nove.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri