Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Robo Šútor sa predstaví divákom na Jankovom vŕšku

Thursday, 02. 08. 2018 - 18:23, Public relations   

Robo Šútor sa predstaví divákom na Jankovom vŕšku

Subaru Rally Team Komárno spoločne s jazdcom Róbertom Šútorom a Škodou Octavia sa predstavia počas nadchádzajúceho víkendu na pretekoch Autopola Jankov vŕšok 2018.

Tibor Szabosi;c30i0247-14.jpg

„Pre mňa je trať na Jankovom vŕšku veľká neznáma, keďže som tam nikdy neštartoval. Bol som si síce trať pozrieť, ale s osobným autom a musím uznať, že je nádherná, technická. Asfalt ako ma upozorňovali niektorí kolegovia pretekári je vraj veľmi šmykľavý, no to uvidíme až pri jazde v ostrom tempe. Po pretekoch v Dobšinej, kde sa mi naozaj darilo a podarilo vybojovať druhé miesto v triede na Slovensku a tretie v Čechách prešla naša Škoda Octavia bežnou údržbou. Teda okrem zvarenia riadiacej páky, ktorú sa mi podarilo utrhnúť. Na preteky sa už veľmi teším a dúfam, že sa mi na Jankovom vŕšku bude dariť," začal s rozprávaním Robo Šútor.

Tibor Szabosi;c50q2181-1.jpg

Pre Subaru Rally Team Komárno bude účasť na pretekoch v Uhrovci rovnako premiérovým vystúpením, aj keď časť trate posádka tohto tímu už absolvovala v rámci Rally Tríbeč.

Tibor Szabosi;c50q1343.jpg

„Áno, kolegovia z tímu, rallysti už absolvovali aspoň časť tejto trate pri ich rally podujatí. To sa však s kopcom asi ťažko zrovnáva. Keď už sme pr Subaru Rally Teame Komárno, rád by som poďakoval tímu za podporu a samozrejme moja vďaka patrí aj všetkým partnerom tímu vďaka ktorým sa môžeme venovať tomuto krásnemu športu," doplnil Robo Šútor.

Tibor Szabosi;c30i8367-9.jpg

Podujatie Autopola Jankov vŕšok 2018 sa bude konať v dňoch 4. - 5.8.2018 na trati medzi Uhrovcom a Jankovým vŕškom. Trať pretekov je dlhá 3700 metrov, pričom jazdci pri jej zdolávaní musia prejsť 27 zákrutami a vyrovnať sa s prevýšením 250 metrov. O tom ako sa Robovi Šútorovi na pretekoch darilo vás budeme informovať po ich ukončení.

Subaru Rally Team Komárno, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri