Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

P.S.R. Rally team v prvej päťke

Tuesday, 16. 11. 2021 - 12:30, Public relations   

P.S.R. Rally team v prvej päťke

Počas víkendu 12. – 13. 11. 2021 sa konala tradičná slovenská motoristická rozlúčka na Slovakia Ringu už v poradí 12. KESKO Auto Show 2021. V dobrej atmosfére a príjemnom piatkovom počasí sa zišiel aj náš celý tím už v priebehu predpoludnia. Po jednotlivých povinných preberaniach sme spravili po obede radosť našim priateľom a reklamným partnerom, ktorý si vyskúšali „horúcu“ sedačku.

Tibor Szabosi;ac7i2010-22.jpg

Peter si popri jazdách vyskúšal pripravené vozidlo z dielne XIQIO racing tímu a všetko tak splnilo účel.

Tibor Szabosi;20211111-193248-1.jpg

Súťaž mala tentokrát trochu iný formát a usporiadateľ vytvoril 4 rýchlostné skúšky. V sobotu ráno všetkých zobudilo nepriaznivé počasie. Zatiahnutá obloha neveštila slnečný deň a trať čoraz viac vlhla. Naša posádka si pripravila na prvú RS slick, vzhľadom k tomu, že trať bola ešte z väčšej časti skoro suchá. No kým sa prepracovala na štart zrovna začalo najviac mrholiť. Voľba nebola teda ideálna. Peter sa s Emilom dokĺzali do cieľa prvej skúšky na 7. mieste.

Tibor Szabosi;asr60251-1.jpg

„Formát víkendu bol trochu iný ako po ostatné roky. Škoda, že sa musela ísť aj posledná skúška na čas, a tak sme si nevedeli dovoliť viac voľnejšej jazdy aspoň pre hŕstku tímových divákov. Rýchlostné skúšky sme si užili, až teda na tu prvú, kde sme sa na slicku prešmýkali nejako do cieľa. Víkend splnil však  to čo mal,“ priznáva Peter Gavlák.

Tibor Szabosi;asr62386-1.jpg

V konečnom účtovaní si nakoniec naša posádka vyjazdila pekné štvrté miesto. Podujatie prebehlo vo výbornej atmosfére a pevne veríme, že v tejto nálade prídeme aj na podujatie XXVI. TipCars Pražský rallysprint 3. - 4. 12. 2021.

P.S.R. Rally team

logopsr.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri