Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Druhé a šieste miesto pre LUNA Racing zo Slovakia Ringu

Tuesday, 16. 11. 2021 - 11:22, Miroslav Majláth   

Druhé a šieste miesto pre LUNA Racing zo Slovakia Ringu

LUNA Racing Team sa v rámci podujatia 12. KESKO MOBILE AUTO SHOW 2021 predstavil s dvojicou súťažných posádok, pričom obe dve predviedli výborný výkon.

 

Tibor Szabosi;ac7i8219-2.jpg

Nielen v triede2, ale aj v absolútnom poradí bojovala o čo najlepšie umiestnenie v rámci 12. KESKO MOBILE AUTO SHOW 2021 posádka Roman Popovič a Matúš Lejko na Škode Fabia Rally2. Okrem súbojov na trati v sobotu, Roman povozil v piatok aj vybraných partnerov LUNA Racing Teamu.

Tibor Szabosi;asr60993-2.jpg

„Som rád, že sme sa zúčastnili Auto Show aj v tomto roku. Je to podujatie, ktoré mám veľmi rád, všetko tu funguje ako má, organizácia je na veľmi dobrej úrovni a tak to má byť. Najskôr sme v piatok povozili partnerov na testovacej rýchlostnej skúške. Následne nás v sobotu čakali štyri rýchlostné skúšky, ktoré sme absolvovali spoločne s Matúšom. Napriek tomu, že som už pred súťažou prezentoval myšlienku, že na dosahované časy nebudeme pozerať a podstatné je pre nás vychutnať si poslednú súťaž v roku, no nakoniec sme dojazdili na šiestom mieste v triede2 a na siedmom v absolútnom poradí. Pred nami skončili posádky, ktoré majú oveľa viac skúseností s rally súťažami a to ma naozaj teší,“ povedal Roman Popovič po podujatí.

Tibor Szabosi;ac7i1617-4.jpg

Rovnako dobre sa darilo aj Mariánovi Kekeňákovi a Zdenkovi Bystránovi jazdiacim na Forde Fiesta Proto. Táto dvojica dojazdila v triede 11 na krásnom druhom mieste, pričom v konečnom absolútnom poradí dojazdila na štrnástom mieste.

Tibor Szabosi;asr68983-3.jpg

„Naša trieda bola poriadne naplnená a ja som spokojný, že sa nám podarilo vybojovať druhé miesto. Čo ma však viac teší, v piatok som v rámci testovania odviezol aj šéfku nášho LUNA Racing Teamu a jej priateľa. Obom sa moja jazda veľmi páčila a užívali si ju. Som rád, že sme sa 12. KESKO MOBILE AUTO SHOW 2021 zúčastnili, za čo patrí LUNA Racing Teamu a jej partnerov veľká vďaka. Bola to nádherná rozlúčka so sezónou a my sa už tešíme na tú nasledujúcu,“ doplnil Marián Kekeňák.

Tibor Szabosi;ac7i1310-5.jpg

Marián Kekeňák spomínal, že vo Forde Fiesta Proto zviezol na testovacej rýchlostnej skúške aj šéfku LUNA Racing Teamu, Luciu Takáčovú: „Mne sa to veľmi páčilo, aj keď Marián určite nešiel úplne naplno, no mne stačilo aj toto tempo. Konečne som pochopila ako to v rally aute funguje a musím povedať, že všetkých jazdcov a spolujazdcov od tohto momentu vidím v úplne inom svetle. Bolo to niečo úchvatné.“

Tibor Szabosi;ac7i1347-4.jpg

Ako sme od oboch jazdcov už počuli, LUNA Racing Team na Slovakia Ringu ukončil tohtoročnú sezónu. Všetci veríme, že tá nasledujúca bude ešte lepšia ako tá práve ukončená.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri