Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Niki Lauda prepustený z nemocnice

Thursday, 25. 10. 2018 - 19:44, Ľuboš Kašický   

Niki Lauda prepustený z nemocnice

Po troch mesiacoch od transplantácie pľúc bol legendárny Niki Lauda prepustený z viedenskej hlavnej nemocnice a začína rehabilitovať.


„Áno, Niki Lauda bol prepustený z našej nemocnice a odoslaný na rehabilitáciu," potvrdil profesor Walter Klepetko pre rakúske noviny. „S doterajším priebehom som viac, ako spokojný. Naozaj je to dobré. Po transplanstácii nenastali našťastie žiadne problémy. Teraz bude nasledovať rehabilitácia. Pôjde najmä o fyzickú kondíciu, čo je po tak dlhom období v nemocnici typické."

Martin Trenkler;ren8541.jpg

Signály, že stav rakúskeho ex-majstra sveta sa postupne zlepšuje, prichádzali už nejaký čas. Sám Lauda pred pár dňami telefonoval Lewisovi Hamiltonovi, že sa cíti dobre a lekári odviedli dobrú prácu.

Copyright manufacturer;173-8.jpg

Andreas Nicolaus Lauda vo februári oslávi rovných sedemdesiat rokov a verí, že v nasledujúcej sezóne sa znova objaví v paddocku F1.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri