Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Redbully vypálili mexický rybník!!!

Saturday, 27. 10. 2018 - 21:12, Ľuboš Kašický

Redbully vypálili mexický rybník!!!

V poslednom pokuse preskočil Daniell Ricciardo kolegu Maxa Vertappena a spolu sa postavia do prvého radu mexickej grand prix!

Rakúske „červené býčky" ukazovali rýchlosť počas celého víkendu, no pole position pre Austrálčana Ricciarda všetkých zaskočil. „Vedel som, že to tam niekde je," škeril sa vycerenými zubami Daniel, ktorý vytočil nádherné kolo úplne v závere.

rb01-32.jpg

Od začiatku bol vpredu Max Verstappena a už sme čakali, že prepíše historické tabuľky najmladšieho polemana, no nestalo sa. Verstappen bude zajtra štartovať z druhého miesta. Každopádne je to pre RedBull výborný výsledok. Špecifické Mexiko, kde sa jazdí vo vysokej nadmorskej výške, znova vyhovuje redbullom a motorom Renault. Zopakuje zajtra Max Verstappen vlaňajšie víťazstvo?

rb02-20.jpg

Lewis Hamilton so svojim mercedesom stačil tentoraz iba na tretie miesto. „Včera sme boli viacej vzadu. Naši chlapci však odviedli dobrú prácu a dnes sme tesne za redbullom. Tretie miesto nie je zlé," netváril sa nespokojne Angličan, ktorý už zajtra môže znova osláviť majstrovský titul. Určite ho však bude chcieť oslavovať z lepšej pozície, ako vlani.

res-q3-14.jpg

A čo Sebastian Vettel a Ferrari? Vettel nestačil na lepšie, ako štvrté miesto a Kimi Räikkonen je nakoniec šiesty. Rozhodne to však zajtra bude veľmi zaujímavá veľká cena, pretože Vettelove teoretické šance stále žijú. Pozor! Zajtra sa preteky jazdia o 20.00 nášho času.

me03-20.jpg

wi01-16.jpg

 



Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri