Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Hobby

Na štarte Minirally Liptov aj bývalé Pechove Mitsubishi

Wednesday, 19. 09. 2012 - 20:41, Zdenka Frývaldská   

Na štarte Minirally Liptov aj bývalé Pechove Mitsubishi

Na Minirally Liptov sa môžu fanúšikovia tešiť na slovenskú premiéru majstrovského vozidla Mitsubishi Lancer Evo IX R4, ktoré kedysi brázdilo trate v Čechách. Otestovať ho príde jeho nová posádka Martin Múdry - Ľudovít Imrich.

 

mm2.jpg

Už na najbližšiu sobotu je pripravené piate podujatie seriálu Minirally Cup 2012, ktorého centrom sa stane obec Jakubovany. Zoznam prihlásených na tieto preteky obsahuje 42 súťažných posádok, pričom najsilnejšiu triedu A3 tvorí až 18 z nich. So štartovným číslom 317 tu odštartujú aj Prešovčania Martin Múdry s Ľudom Imrichom, ktorí sa po nedávnom teste vozidla Mitsubishi Lancer Evo IX R4 rozhodli konečne predstaviť aj na súťažnej trati. Reprezentovať budú nový slovenský súťažný tím s názvom CAR-DOK JK Racing Team.

mm1.jpg

„Som veľmi rád, že som dostal možnosť odštartovať na tak skvelom vozidle ako je Mitsubishi Lancer Evo IX R4, s ktorým kedysi vyhrával Václav Pech. Minirally Liptov sme zvolili ako malý test pred Rally Bratislava. Našim hlavným cieľom bude prezentovať nové auto, absolvovať všetky súťažné kilometre a odskúšať túto techniku. Ďakujem firme CAR-DOK JK s.r.o. za to, že nám tento štart umožnila", povedal k svojej premiére v tomto vozidle jazdec.

mm4.jpg

Minirally Liptov odštartuje v sobotu o 11:00 hod. Pre súťažiacich sú pripravené štyri rýchlostné skúšky o celkovej dĺžke 28 kilometrov. Vyhlásenie výsledkov spojené s odovzdávaním cien prebehne o 16:00 hod.

zt

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri