Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Mikkelsen sa teší najmä na nočnú RS na Rallye Sanremo

Wednesday, 21. 09. 2011 - 21:35, Katarína Ďurecová   

Mikkelsen sa teší najmä na nočnú RS na Rallye Sanremo

Andreas Mikkelsen síce na Rallye Sanremo doteraz štartoval iba raz, ale vzhľadom na to, že na posledných troch podujatiach IRC bol vo vedení, nevidí dôvod na to, aby nebojoval na čele i v Taliansku. Pomôcť mu v tom má i tímový koordinátor Dario D'Esposito, ktorý na tejto rally štartoval ako spolujazdec 15 krát, takže skúsenosti má viac než bohaté. Fakt, že D'Esposito o týchto tratiach vie skutočne veľa dokumentuje i to, že býva v dedinke, ktorá sa nachádza medzi RS9 a RS10.

„Sanremo je klasické podujatie s veľkou históriou. Pre mňa je to niekedy na podobných rally ťažšie, pretože ostatní jazdci ich už veľakrát absolvovali a trate teda dobre poznajú. Ale to je pre mňa len ďalšia výzva a ako sme videli na Barum Rally, kde taktiež niektorí jazdci miestne trate absolvovali už veľakrát, rýchlostne sa im dokážem vyrovnať. Všetko je možné! V okolí Sanrema je veľa fantastických tratí, ja sa ale najmä teším na dlhú nočnú rýchlostnú skúšku, pretože mám rád jazdu v noci a a taktiež i preto, lebo táto RS môže rozhodnúť. Rozhodne to bude veľká výzva a pre mňa taktiež i veľká možnosť zaútočiť. V posledných troch kolách IRC sme mali rýchlosť na to, aby sme bojovali na čele a to je cieľom i pre Rallye Sanremo", hovorí pred deviatym podujatím tohtoročného kalendára IRC Andreas Mikkelsen.

Katarína Ďurecová;img-3105-2.jpg

Tohtoročnú rýchlosť Andreasa Mikkelsena jasne dokumentuje i fakt, že má na svojom konte najviac vyhraných rýchlostných skúšok z celého štartového pola IRC. Mikkelsen bol tento rok zatiaľ najrýchlejší v 22-och testoch, o druhé miesto sa delí trojica Juho Hänninen, Jan Kopecký a Thierry Neuville, ktorí zhodne vyhrali po 17-tich rýchlostných skúškach.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri