Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Basso je pred svojou domácou rally motivovaný

Wednesday, 21. 09. 2011 - 14:52, Katarína Ďurecová   

Basso je pred svojou domácou rally motivovaný

Giandomenico Basso, ktorý musel na Canon Mecsek Rally po technických problémoch odstúpiť už v prvej rýchlostnej skúške, je pred svojim domácim podujatím Rallye Sanremo veľmi motivovaný a to i preto, lebo na túto rally sa až z Malajzie chystajú vybraní zástupcovia automobilky Proton.

„Ohľadne toho, čo skutočne môžeme dosiahnuť, musíme byť realistickí, ale na mojej motivácii to nič nemení: vždy sa snažím podať ten najlepší výkon a samozrejme, rovnaké to bude i na Sanreme. Taktiež by som bol rád, aby boli naši hostia z Malajzie nadšení a povzbudení tým, čo uvidia. Po problémoch, ktoré nás naposledy postihli by som bol rád, ak by teraz obe auta došli až do cieľa, čo je dôležitý základ. A ak by sa nám i podarilo zajazdiť zopár dobrých časov a možno i získať nejaké body, tak by to bolo fantastické", zatvára svoje vyjadrenie víťaz tejto rally z roku 2008 Giandomenico Basso.

Katarína Ďurecová;img-2976-2.jpg

Dôležité je pripomenúť, že Basso bude mať na Rallye Sanremo nového tímového kolegu. PG Anderssona, ktorý je popri Bassovi druhým továrenským jazdcom tímu Proton, pre toto podujatie vystrieda Chris Atkinson.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri