Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Mieri Kubica do Ferrari?

Monday, 05. 11. 2018 - 10:10, Ľuboš Kašický   

Mieri Kubica do Ferrari?

Aj keby som bol len testovacím pilotom v Maranelle, aj tak by sa mi splnil životný sen, tvrdí Poliak.

 


Po smutnej havárii začiatkom roka 2011 sa sľubne rozbehnutá kariéra talentovaného Poliaka zastavila a vlastne je malým zázrakom, že môže ešte uvažovať o návrate do kokpitu. V sezóne 2018 si zaplatil sedačku tretieho pilota a testmana v tíme Williams, no jeho šance na kokpit sú v tomto chudokrvnom britskom tíme naďalej nízke a preto sa populárny Poliak obzerá aj po iných možnostiach.

Martin Trenkler;4518337436.jpg

V posledných dňoch Robert Kubica otvorene priznal, že jedná s tímom Ferrari. Pochopiteľne, že nie o mieste vedľa Vettela, ale aj miesto testovacieho pilota by bolo pre neho splnením sna. "Jazdiť v červenom overale tímu z Maranella hoci len ako testovací pilot, by bolo naplnením môjho sna," otvorene hovorí víťaz veľkej ceny Kanady 2008.

Martin Trenkler;4535527856.jpg

Vo Ferrari sa po Kubicovi už obzerali a vraj mal v sezóne 2012 nastúpiť ako regulárny pilot legendárneho tímu. Havária v rely to všetko zmarila, no možno sa kruh osudu uzavrie tým, že Poliak sa stane aspoň testovacím pilotom. Nie je to síce regulárna sedačka zaručujúca štart v sezóne, no aj to by však bola nádherná ukážka nezlomnej vôle a chuti kráčať za svojim snom. Neviem, ako vy? Ja to však Robertovi naozaj želám.

Martin Trenkler;4535453391.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri