Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Hobby

Majerčák vyhral Dobšinskú zimu 2012 - pridaná výsledková listina

Saturday, 28. 01. 2012 - 22:53, Martin Vasiľ   

Majerčák vyhral Dobšinskú zimu 2012 - pridaná výsledková listina

Ideálne zimné počasie s teplotou okolo mínus 5 stupňov privítalo približne sedemdesiat posádok na desiatom ročníku súťaže s názvom Dobšinská zima. Tento podnik otvoril novú sezónu amatérskych pretekov zaradených do seriálu MiniRally Cup. V štartovnej listine nechýbali ani mená jazdcov z oficiálnych majstrovstiev Slovenska či slovenského Rally pohára.

Jozef Pisch;1t1u0127-5.jpg

Povrch všetkých štyroch rýchlostných skúšok bol takmer celý pokrytý snehom či ľadom, preto mali výhodu najmä dobre pripravení domáci pretekári, ktorí majú zásobu pneumatík s hrotmi. Je málo súťaži, kde sú dovolené a Dobšinská zima je jednou z nich. Víťazom v absolútnom poradí sa stala dvojica domáci Vlastimil Majerčák a Boris Kubovič z Považskej Bystrice na Mitsubshi Lancer Evo IX, druhí skončili domáci jazdci Tomáš Kukučka - Adam Gömöry na rovnakom aute.

Jozef Pisch;1t1u9177-1.jpg

Legendárna dvojica z Prešova Igor Drotár - Vlado Bánoci dodržali čo sľúbili a body brali až za tretie miesto. Treba však dodať, že Igorovo Mitsubishi spĺňalo predpisy pre skupinu N a štartovalo s hendikepom asi 150-tich koní výkonu a 200 Nm krútiaceho momentu. Aj 100 kilogramov navyše tiež urobilo svoje.

Jozef Pisch;1t1u9957-1.jpg

Výsledková listina Dobšinská zima 2012

Tibor Szabosi;co8c7938-ts.jpg

Fotogaléria X. Dobšinská zima

Fotogaléria X. Dobšinská zima I

Fotogaléria X. Dobšinská zima II

Fotogaléria X. Dobšinská zima III



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri