Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Hobby

Igor Drotár si v Dobšinej vyskúšal hroty

Sunday, 29. 01. 2012 - 16:12, Martin Vasiľ   

Igor Drotár si v Dobšinej vyskúšal hroty

Posádka Igor Drotár - Vlado Bánoci z prešovského tímu prišli v rámci prípravy na ďalšiu sezónu na desiaty ročník podujatia s názvom Dobšinská zima. Doviezli si Mitsubishi Lancer Evo IX, ktorý do bodky spĺňa predpisy pre skupinu N, má teda restriktor v nasávacom potrubí, ktorý ho pripravil asi o 150 koní a 200 Nm i približne o 100 kilogramov vyššiu hmotnosť. Ďalšou nevýhodou bolo, že Igor Drotár štartoval prvýkrát v živote na pneumatikách s hrotmi. „Bolo to veľmi zvláštne. Zozačiatku som nevedel, koľko si môžem dovoliť. Potom som si pomaly zvykal. Trať bola veľmi krátka. Keby sa išlo ešte ďalších sto kilometrov, už by to bolo úplne niečo iné", povedal Igor Drotár v cieli.

Jozef Pisch;1t1u0045-6.jpg

Prešovský jazdec po vyhlásení výsledkov s mikrofónom v ruke poďakoval za všetkých účastníkov usporiadateľom pretekov: „Je úžasné, že aj v týchto ťažkých časoch zorganizujete takéto skvelé podujatie." Potom zažil kultúrny dom v Dobšinej standing ovation. V najbližších dňoch sa Vlado Bánoci bude venovať najmä príprave posledného kola Liqui Moly Winter Cup, ktoré štartuje v nedeľu 12. februára.

Tibor Szabosi;co8c7978-ts.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri