Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

M-Sport potvrdil posádky na sezónu 2019

Saturday, 22. 12. 2018 - 11:00, Ľuboš Kašický   

M-Sport potvrdil posádky na sezónu 2019

Vedľa Elfyna Evansa a Teemu Suninena sa v tíme Malcolma Wilsona predstaví aj Pontus Tidemand.

 

Tradičný britský tím z Cumbrie po odchode Sebastiena Ogiera chvíľu vypúšťal rôzne správy, no všetci sme verili, že aj v nasledujúcej sezóne v štartovom poli chýbať nebude. Krátko pred Vianocami Briti definitívne upokojili situáciu a oznámili zloženie tímu pre nasledujúcu sezónu.

loms01.jpg

Jednotkou sa konečne stáva viacročný pilot tímu Elfyn Evans, ktorému „diktovať noty“ bude Scott Martin. Druhú posádku bude tvoriť dvojica Teemu Suninen a Marko Salminen. Po odchode zo Škoda Motorsport sa k tímu pripája aj Pontus Tidemenad, ktorý bude na treťom aute štartovať zatiaľ iba na Rallye Monte Carlo a na švédskej súťaži.

loms02.jpg

„Posledné týždne boli poriadne turbulentné. Po emotívnej rozlúčke so Sebastienom i Julienom a oslave majstrovského titulu sme naplno pracovali dňom aj nocou na príprave novej sezóny 2019,“ priznáva Malcolm Wilson. „Ako som už vravel, stále nie sme hotoví na sto percent, no neustále pokračujeme v našej práci a som presvedčený, že výsledky sa prejavia na trati. Naďalej pokračujeme v spolupráci s Fordom a pripravujeme zlepšenia. Nasledujúci rok bude pre M-Sport veľmi dôležitý. Máme rozpracovaných niekoľko projektov, vrátane nového centra v Dovernby Hall, ale aj rozšírenia spolupráce s našimi partnermi. Som však presvedčený, že máme tie správne nástroje a urobíme dobrú prácu.“



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri