Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Vianočné WRC koláče

Friday, 28. 12. 2018 - 12:18, Ľuboš Kašický   

Vianočné WRC koláče

Tesne pred Vianocami padol termín prihlášok na sezónu WRC 2019. FIA potvrdila prihlásené tímy. Dozvedeli sme sa však aj iné zaujímavé veci.

 

Dobrou správou pre Majstrovstvá sveta v rely je, že v šampionáte zostáva naďalej aj britský tím M-Sport Ford World Rally Team. To znamená, že stále máme štyri tímy v hre o titul a nič sa nemení ani v účasti tímov Citroen Total WRT, Mobis Hyundai Shell World Team a Toyota Gazzo Racing WRT. Zámerne píšeme celé oficiálne názvy, kde niektorým tímom niečo pribudlo, či ubudlo a naznačuje to ich obchodné partnerstvá.Copyright manufacturer;2017013622n.jpg

Nemenej dôležitou správou však je, že tesne pred Vianocami oznámil aj Malcolm Wilson, že v roku 2019 odstúpi z pozície tímového šéfa a na pozícii ho nahradí Rich Millener. Wilson šéfuje tímu od roku 1997 a teraz už plánuje pokračovať na pozícii, kde sa bude starať o obchodné jednania s partnermi.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri