Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Predvianočná radosť víťaza našej súťaže

Thursday, 20. 12. 2018 - 12:20, Ľuboš Kašický   

Predvianočná radosť víťaza našej súťaže

Za víťazom našej predvianočnej súťaže o značkovú čiapku WRC P1, Jozefom Fejerčákom, sme mimoriadne vycestovali do Prešova.

 

Krátko po tom, ako sme z mikulášskej čiapky vyžrebovali meno víťaza našej súťaže, sme zistili, že Jozef Fejerčák, študent Strednej priemyselnej školy v Prešove, je zo Žehne pri Prešove. Z dediny, kde sa jazdila aj jedna z rýchlostných skúšok tohtoročnej prešovskej súťaže. Keďže naše pracovné povinnosti nás v tom čase smerovali aj do Prešova, tak sme sa dohodli, že pánovi Fejerčákovi cenu odovzdáme osobne v Prešove.

Pri tej príležitosti sme oslovili aj prešovský tím Rally System Slovakia, ktorý súhlasil s tým, že odovzdá cenu víťazovi a zároveň k cene, ktorou bola značková čiapka WRC P1, pridá aj nový kalendár tímu na sezónu 2019. Milým zistením bolo, že v kalendári sme našli aj fotku práve zo súťaže v Žehni.

20181219-173941.jpg

„Veľmi ste ma potešili touto cenou,“ radoval sa víťaz Jozef Fejerčák. „Ešte som nikdy niečo také nevyhral. Som dlhoročný rely fanúšik a tiež čitateľ vášho webu autosportfoto.sk. Navyše dostať cenu priamo z rúk pretekárov môjho obľúbeného tímu, ktorému fandím, je úžasný predvianočný darček. Ďakujem.“

My v redakcii sa tešíme, že sme jednému z našich čitateľov urobili krajšie Vianoce a pre všetkých ostatných máme dobrú správu. Aj v nasledujúcom roku 2019 budeme prichádzať s podobnými súťažami. Tá najbližšia na vás čaká už pred slávnou Rally Monte Carlo 2019.

KRÁSNE A POKOJNÉ VIANOCE, želá redakcia autosportfoto.sk



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri