Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Klamal Mäkinen?

Tuesday, 26. 11. 2019 - 10:20, Ľuboš Kašický   

Klamal Mäkinen?

Oznámenie Toyoty o zložení WRC na sezónu 2020, ktoré nám sľuboval ešte minulý týždeň šéf Tommi Mäkinen, mešká.

 

Z majstrovského tímu Toyota Gazzo Racing odišiel šampión Ott Tänak a podľa oznámenia továrenského tímu Citroen, ktorý potvrdil, že končí, by mal do Toyoty prestúpiť Sebastien Ogier. Šéf tímu Tommi Mäkinen nám pred austrálskou súťažou sľuboval oznámenie zloženia tímu, no z centrály Toyoty stále neprišla žiadna oficiálna informácia? Ako dlho budeme ešte čakať?

Copyright manufacturer;wrc-2019-rd4-052.jpg

V práve skončenej sezóne jazdili za Toyotu Tänak, Latvala a Meeke. V historických tabuľkách stále najmladší víťaz svetovej súťaže, Jari-Matti Latvala je dnes už veteránom za zenitom a rýchly, no nepoučiteľný Kris Meeke je praktickou istotou, že polovicu súťaží nedokončí. Toyota teraz reorganizuje tím. Voľný je Ogier, Mikkelsen, či Paddon. Mäkinen pokukuje po Evansovi, no všetko toto je len na úrovni špekulácie, kým to definitívne nepotvrdí Tommi Mäkinen. Kedy to bude?



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri