Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Toyota potvrdila zloženie 2020

Wednesday, 27. 11. 2019 - 14:14, Ľuboš Kašický   

Toyota potvrdila zloženie 2020

Po dlhšom čakaní je konečne všetko jasné. V novej rely sezóne WRC budú za Toyotu štartovať tri úplne nové posádky.

 

Len včera sme si písali, že Tommi Mäkinen s ohlasovaním novej zostavy mešká a už je tu oznámenie tímu. Dnes popoludní Toyota oficiálne potvrdila, že prvou posádkou bude Sebastien Ogier a Julien Ingrassia. Zvyšnými posádkami na Toyote Yaris WRC budú napokon Elfyn Evans so Scottom Martinom a Kalle Rovanpera s Jonne Halttunenom.

wrc-2019-20191127-001.jpg

„S radosťou môžem oznámiť jazdeckú zostavu na nasledujúcu sezónu,“ ohlásil sa dnes Mäkinen, ktorý asi čítal našu včerajšiu výzvu. „Verím, že sme pripravili vyrovnanú zostavu s ktorou chceme zabojovať v nasledujúcich sezónach o majstrovský titul. Vieme o sile Sebastiena a tešíme sa na našu spoluprácu s ním a Julienom. Verím, že s nami bude atakovať nové rekordy. Elfyna som sledoval už nejaký čas. Má rýchlosť a je schopný víťaziť na každom povrchu. Môže pre tím voziť cenné body. Kalle je veľmi mladý, ale už teraz skúsený jazdec. Je pred ním ešte veľa učenia, no myslím si, že už je pripravený na ďalší krok. Zároveň sa chcem poďakovať naším doterajším posádkam. Ott s Martinom, Jari-Matti s Miikkom a Kris so Sebom urobili pre tím veľa práce a želám im do budúcnosti len to najlepšie.“

toyota20drivers.jpg

wrc-2019-20191127-002.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri