Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Kimi sa zviezol v monoposte Sauber

Wednesday, 28. 11. 2018 - 20:54, Ľuboš Kašický   

Kimi sa zviezol v monoposte Sauber

Dnešné testy v Abu Dhabi dali definitívne bodku za sezónou 2018. Alebo už začali sezónu 2019?

Všetkých desať tímom zostalo po nedeľňajšej veľkej cene na arabskom okruhu Yas Marina, aby v utorok a stredu využili poslednú možnosť otestovať svoje monoposty, pneumatiky i pilotov pred sezónou 2019. Kto bol najrýchlejší?

lo01pi.jpg

Zjavne najviac si to užíval Charles Leclerc, ktorý si vymenil kokpit s Kimi Raikkonenom. Monačan v stredu zajazdil najrýchlejší čas testov, no treba hneď povedať, že o takmer dve sekundy pomalší, ako bol sobotňajší čas Hamiltona na pole position. To len dokazuje, že o časy teraz vôbec nešlo. Mimochodom Kubica, ktorý jazdil v utorok, zaznamenal čas ešte o tri sekundy pomalší ako Leclerc (podobne, ako Raikkonen).

lo03pi.jpg

Zo zaujímavých mien mal svoju premiéru za volantom F1 vnuk Emersona Fittipaldiho, Pietro Fittipaldi. Jeho čas sa pohyboval na úrovni Kubicu a Raikkonena, čo je pre 22-ročného mladíka zo slávnej rodiny povzbudením.

haas-pietro-fittipaldi-debut.jpg

V stredu skončil testy F1 a už vo štvrtok sa na Yas Marine pokračuje testovaním F2. Tam sa zasa čaká na prvé jazdy Micka Schumachera za volantom monopostu F2, ktorý bude jazdiť v tíme Prema Theodore Racing vyššiu ligu. Ak to takto pôjde ďalej, tak už dva roky budeme v tomto čase písať testoch Mick v kokpite F1.

pir-results-spolu.jpg

pi-component.jpg

lo08pi.jpg

lo06pi.jpg

lo07pi-kimi.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri