Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Arcibiskup o stretnutí s Michaelom Schumacherom

Friday, 30. 11. 2018 - 15:18, Ľuboš Kašický   

Arcibiskup o stretnutí s Michaelom Schumacherom

V lete 2016 pozvali arcibiskupa Georga Gansweina k Michaelovi Schumacherovi. Teraz o tom porozprával pre nemecký magazín Bunte.

 

„Nechcel som sa s ním modliť, pretože som nemohol vedieť, či si to želá,“ vraví Ganswein. „Potom so však cítil, že vníma a vedie so sebou vnútorný dialog. Cítil som, že prítomnosť rodiny je pre neho dôležitá,“ pokračuje arcibiskup Ganswein, ktorý opísal aj to, že Schumachera preniesli počas jeho prítomnosti do obývačky. „Jeho ruka bola teplá a tvár plnšia, ako si ju pamätáme,“ sprostredkováva kusé informácie o bývalom šampiónovi arcibiskup, ktorého pozvali do domu Schumacherovcov vo Švajčiarsku.

Martin Trenkler;mschumacher-2010-italy-02.jpg

Pre fanúšikov je každá takáto informácia o ich milovanej hviezde vzácna po tom, čo rodina všetky správy o zdravotnom stave prísne tají. Z dostupných čiastkových informácií je však zrejme, že Michael Schumacher je pri vedomí. Plne vníma okolie, no nie je schopný komunikovať. Doprajmu mu teda aspoň radosť zo syna Micka Schumachera, ktorý včera prvýkrát testoval monopost F2, posledný stupienok na jeho ceste do kokpitu F1.

mic2.jpg

„Je to obrovský rozdiel oproti F3. Výkon na rovinkách je strašidelný,“ priznal prvé dojmy Schumacherov syn, ktorý sa v tomto roku stal európskym šampiónom vo formule tri. „Ideme krok za krokom. Niet sa kam ponáhľať,“ odpovedal Mick Schumacher na jeho ambície vo formule jeden.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri