Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Hetrik Haydena Paddona

Saturday, 06. 08. 2011 - 18:29, Katarína Ďurecová   

Hetrik Haydena Paddona

Hayden Paddon si po víťazstvách v Portugalsku a Argentíne pripisuje i víťazstvo v treťom podujatí PWRC, ktorého sa tento rok zúčastnil - Rally Finland. V celkovom hodnotení PWRC je tak so stopercentným ziskom 75-tich bodov na prvom mieste s náskokom 25 bodov na druhého Martina Semeráda.

„Začiatok sezóny bol ako zo sna a zvíťaziť vo Fínsku - čo je tak slávne podujatie - je proste úžasné! Samozrejme, cesta k titulu v PWRC je ešte dlhá a my musíme postupovať rally po rally a našou ďalšou bude domáca Rally Australia, ktorá sa uskutoční v septembri. V šampionáte máme pekný 25-bodový náskok a naši dvaja najbližší súperi ďalšie kolo v Austrálii vynechávajú. Sme absolútne nadšení", hodnotí doterajší priam rozprávkový priebeh sezóny Paddon.

Vladislav Maschl;img-6606-3.jpg

„Prišiel som tu s prianím skončiť na pódiu a tým pádom je odchod s maximom možných bodov skutočne úžasným pocitom. Nevyhral som síce veľa rýchlostných skúšok alebo moja rýchlosť bola počas celého víkendu konzistentná a som si istý tým, že som schopný byť i rýchlejší. Stále sa učím porozumieť tomuto autu a taktiež zbieram skúsenosti z nových podujatí", zakončuje svoje vyjadrenie Hayden Paddon, ktorý po tom ako minulý rok v rámci programu Pirelli Star Driver štartoval na vybraných podujatiach PWRC s Mitsubishi, tento rok prešiel k Subaru.

Paddon minulý rok skončil zo všetkých jazdcov programu Pirelli Star Driver najvyššie, keď v celkovom poradí PWRC dosiahol na výborné tretie miesto. Tento rok očividne tento talentovaný 24-ročný jazdec z Nového Zélandu mieri na stupienok najvyšší a jeho cieľom je zisk titulu. Zatiaľ má všetko rozohrané viac než dobre.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri