Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Dobšinský kopec 2015 pozná mená 30 prihlásených

Wednesday, 24. 06. 2015 - 07:27, Miroslav Majláth   

Dobšinský kopec 2015 pozná mená 30 prihlásených

Do štartu prestížneho slovenského podujatia zaradeného do vrcholného seriálu FIA Majstrovstiev Európy pretekov automobilov do vrchu ostávajú ešte tri týždne, už dnes však organizátor eviduje mená 30 prihlásených súťažiacich.

Rudolf Štober;dsc-0904-3.jpg

V zozname prihlásených figuruje do tohto momentu celkovo 30 prihlásených z piatich európskych krajín. Síce tu ešte nie je zastúpenie najrýchlejších, vrátane rekordéra Dobšinského kopca a trojnásobného víťaza Simone Faggioliho, spomedzi domácej špička už figuruje Igor Drotár, ktorý sa hrdí titulom úradujúceho slovenského kopcového majstra.

dk-logo-2015.jpg

Ako sme už spomínali, zavretie zoznamu prihlásených bude až dňa 5.júla 2015, čiže na prihlasovanie majú jednotliví súťažiaci ešte takmer dva týždne. Organizátor verí, že aj v tomto roku sa podarí naplniť Dobšinský kopec súťažiacimi naplno. Prihlášku, ale aj denne aktualizovaný zoznam prihlásených nájdete na stránke www.prihlaska-sams.sk.

Miro Majláth
tlačový tajomník DK 2015



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri