Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

SLOVAKIA BABA 2015 – Informácia pre médiá

Thursday, 25. 06. 2015 - 12:42, Miroslav Majláth   

SLOVAKIA BABA 2015 – Informácia pre médiá

Preteky automobilov do vrchu, rovnako ako aj iné športové podujatia sa bez podpory médií jednoducho nezaobídu. A práve pre zástupcov médií bola na stránke www.slovakia-baba.sk spustená sekcia „press", v ktorej všetci zainteresovaní nájdu akreditačný formulár, ale aj zásady akreditácie novinárov a ručenie zodpovednosti, práva a povinnosti akreditovaného novinára.

Napriek faktu, že uzávierka akreditácií je až dňa 03.07.2015, odporúčame všetkým novinárom, ktorí majú záujem podujatie SLOVAKIA BABA navštíviť, podrobne si tieto dokumenty preštudovať, vypísať, podpísať a čím skôr zaslať organizátorovi mailom na adresu: mmajlath@gmail.com.

Včasnou akreditáciou predídete zbytočnému časovému stresu, alebo prípadnému neakceptovaniu akreditácie, ktorý by mohol nastať v momente, ak by ste túto povinnosť riešili na poslednú chvíľu.

Ďakujeme za porozumenie

Miro Majláth
tlačový tajomník Slovakia Baba 2015

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri